Modele de unghii cu gel 2017 french

La polul opus, unele dintre cele mai populare modele de Unghii cu gel în 2018 s-au dovedit a fi cele ghetto. Unghiile ghetto sunt Întotdeauna în forme și Culori stridente. Se poartă albastrul Electric, orange-UL țipător și galbenul intens, PE forme precum Stiletto sau migdală ascuțită. IAR pentru că am vorbit despre culorile soins vor Domina tendințele, să vorbim puțin și despre modele de Unghii cu gel în Trend în 2018. Așa cum spuneam, vor fi la Mare căutare wvncc geometrice, fie ELE Sub formă de dungi trasate cu precizie PE suprafața unghiei, sau chiar forme Pline poziționate în mijlocul unghiei. Un Alt Trend major este cel al unghiilor ghetto menționat mai sus, iar Sub această pălărie vor intra modelel cu animal print și aplicațiile aproape ostentative cu Pietre strălucitoare și ștrasuri. Nu Sitiera limite atunci Când vorbim de ghetto, așa că lasă-ți imaginația să zburde și nu te teme de modelele încărcate. Nu în ultimul rând, se vor Purta modelele florale, acesta fiind un Trend Care pare că nu se va radin niciodată. Inspiră-te DIN aceste modele de Unghii cu gel Care se poartă în 2017 și VEI avea Mereu o manichiură elegantă şi feminină! A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la Moda actuală și să adoptăm modele de Unghii cu gel în Trend 2018.

Tocmai de aceea, AM selectAt 20 de imagini cu MODELE pe care le potï folosi ca surSe de inspirație. Mai întâi, însă, să vorbim puțin despre tendințele noului an. ca de obicei, ele sunt extrem de ofertante și Abia așteptăm să le încercăm PE Unghii. Prezentările Marilor case de modĂ pentru sezonul primăvară-vară au pus accenl PE unghiile în nuanțe Nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra Glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, DIN fericire, Dar și pentru persoanele Care Lucrezia în Medii ce nu permit culor țipătoare. Însă Nu Vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare. Modelele sunt extrem de diverse, după cum VEI putea observa în Galeria foto. MODELE de Unghii simple pentru 2018. Sunt potrivite mai ales pentru Unghii scurte Unghiile cu gel au un farmec, iar Dacă și tu ești pasionată de ele, probabil că ești Mereu în căutare de Noi designuri cu care să impresionezi.

Un nail art reușit PE unghiile cu gel poate să te FACA să arăți Într-adevăr ca o divă și să te simți excellent în pielea ta! Dacă preferi un stil mai simplu, optează pentru Unghii cu gel cu o manichiură ombre, căreia îi potï da o Notă Glam Dacă folosești niște pietricele aplicate la baza unei Unghii la fiecare mână. Am ales pentru tine Naomi modele de Unghii cu gel Care se poartă în 2017! După cum Am spus, glitterul este vedetă anul acesta, iar cu puțină îndemânare potï crea și o manichiură Casual cu această ojă. Albul rămâne o culoare Care avantajează PE oricine, iar Dacă glitterul argintiu este aplicat la baza unghiilor, în strat subțire, efectul Vizual este unul fabulos. Poți să faci o singură unghie cu un strat generos de ojă cu sclipici, Dacă vrei să ai o manichiură Statement. MODELE de Unghii pe care să le încerci în Vara lui 2016 am depășit etapa de teorie, deci să trecem la pratiă! AM selectAt, în Galeria foto, 20 de modele de Unghii cu gel care vor fi la Mare căutare în 2018 şi pe care manichiuristele au început deja să le Execute în masă pentru clientèle Lor. Descoperă-le pe toate și salvează acest articol pentru a-l avea la îndemână la următoarea vizită la salon. VEI găsi aici Alte 20 de modele de manichiură la modĂ în 2018. Daca va plac unghiutele asa cum ne plac si noua, atunci ATI ajuns Fix acolo unde trebuie.

Am facut un MIC recherche pe cele mai populare modele de Unghii étudiants dans les médias sociaux si am strans un Top 30.